Recensera snabblån och lån – Låna pengar

Nyttlån är en oberoende tjänst för dig som avser låna pengar eller nyss har tagit ett lån. Det finns så många snabblån och lån att välja på marknaden nu så det är lätt att bli förvirrad. Genom att lämna omdöme om en långivare du varit i kontakt med så får andra lånesökande veta vad som är bra och dåligt med just det lånet. Recensera alla lån så hjälper vi varandra att välja rätt lån.

Hos Nyttlån.nu hjälper vi varandra inom lån

Kanske en långivare hade utomstående service, snabb utbetalning eller kanske tvärtom, att det är praktiskt taget omöjligt att få tag på kundtjänst, låneprocessen dröjer och pengarna dyker aldrig upp. Hutlösa räntor eller låga kostnader, allt går att skriva om hos Nyttlån.nu. Säger ett snabblån att de är ett lån utan UC, men det inte stämmer? Risa! Fick du inte dina pengar i tid? Risa! Var kundtjänst hjälpsamma och fick du besked på låneansökan direkt? Rosa!

Risa och rosa långivarna och var ärlig då du avser recensera lån. Ärlighet vara längst.

Vi begär är att du är ärlig och använder ett vårdat språk. Vi delger långivarna recensionerna och tillsammans kan vi skapa ett bättre klimat för utlåning i Sverige. Läs mer om regler och villkor

Oberoende lånservice

Observera att vi inte tar emot några recensioner eller klagomål på en långivare eller ett lån direkt via mail, utan hänvisar till omdömesfältet. Vi lånar inte ut pengar och svarar inte heller på frågor om pågående eller ansökta lån, där hänvisar vi till långivare att besvara.

Har du frågor om vår tjänst så når du oss enklast via mail.

Observera att tjänsten varken tillhör eller har någon anknytning till andra liknande betygstjänster på Internet.

Vi hoppas att du hittar en långivare med goda recensioner som passar dig och dina behov av lån.

Mvh
Nyttlån.nu